Piletina sa bambusom

Piletina sa bambusom

Sastojci:
pileće meso – 800 g (grudi ili bataci)
luk – 2 glavice
bambus – 120 g,seckan na tračice
tamni soja sos – 1 kašika
so
ulje

NAČIN PRIPREME
Meso se iseče na parčiće i stavi u zagrejanu masnoću. Ne meša se, a čim se dobro zaprži okreće se sa druge strane. Za to vreme se iseče luk na tanke polumesece.

Kad se meso zaprži i s druge strane dodaje se luk zajedno sa isceđenim bambusom. Prži se dok luk ne omekša, uz povremeno mešanje.

Dodaje se soja sos, biber i so. Promeša se i nakon minut se sklanja sa ringle.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Korpa
    Isprazni korpuProdavnica
      Preračunaj dostavu
      Primeni kupon
      Scroll to Top