Težina: 1.8kg
„Obično se dodaje u lagane kantonske soseve u jelima od morskih plodova, ribe na pari, pored sastojaka poput đumbira, mladog luka, cilantra i ulja.
Ova jela imaju vrlo lagan i čist ukus, tako da slađi karakter sezonskog sojinog sosa dobro deluje.
Takođe je dobra opcija za umakanje umaka ili za aromatiziranje supa.
Generalno se može koristiti naizmenično sa laganim sojinim sosom, ali uvek ga treba dodati na kraju procesa kuvanja.
Razlog tome je da ako se predugo kuva, gubi ukus.
Sastav: Voda, soja, šećer, jestiva so, pšenica, natrijum glutaminska kiselina, ekstrat kvasca, dinatrijum nukleotidi sa 5 ukusa, dinatrijum 5-inozinske kiseline.
Čuvati na hladnom mestu. Konzumirati u najkraćem mogućem roku nakon otvaranja.“
Recenzije
Još nema komentara.