Piletina sa bambusom

Sastojci
pileće meso – 800 g (grudi ili bataci)
luk – 2 glavice
bambus – 120 g,seckan na tračice
tamni soja sos – 1 kašika
so
ulje

NAČIN PRIPREME
Meso se iseče na parčiće i stavi u zagrejanu masnoću. Ne meša se, a čim se dobro zaprži okreće se sa druge strane. Za to vreme se iseče luk na tanke polumesece.

Kad se meso zaprži i s druge strane dodaje se luk zajedno sa isceđenim bambusom. Prži se dok luk ne omekša, uz povremeno mešanje.

Dodaje se soja sos, biber i so. Promeša se i nakon minut se sklanja sa ringle.

Kategorija:

Napomena: Kod kineskih proizvoda je karakteristično da se štampa datum proizvodnje na ambalaži, a rok upotrebe se označava brojem meseci i strelicom, ovako - 24↑

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Piletina sa bambusom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Shopping Cart
0
    0
    Vaša korpa
    Isprazni korpuVrati se u radnju
      Preračunaj dostavu