Usluge

  • Usluge
  • Usluge
  • Usluge

Višegodišnje iskustvo nam je pomoglo da klijentima ponudimo kompletnu uslugu oko uvoza I izvoza robe iz Kine što im pruža bolju poziciju na lokalnom tržištu.Zahvaljujući nebrojenim kontaktima u Kini,pozitivnim iskustvima u carinskoj proceduri,saradnji sa svetski priznatim transport kompanijama(MAERSK,COSCO…) i sl.,možemo sa sigurnošću reći da nudimo jedinstvenu ponudu u regionu.
Uvažavajući predloge i zahteve klijenata spremni smo da pružimo sledeće usluge:

istraživanje tržišta
Vaš željeni proizvod ćemo pronaći na tržištu uz najpovoljnije uslove.Brojni kontakti,redovne posete najvećih sajmova kao i posvećenost naših kolega u pregovorima oko nabavne cene,garantuju konkurentnost ciljnog proizvoda.

izvozna procedura
Organizacija transporta robe od proizvođača do luke i zbirnog magacina,Izrada prateće izvozne dokumentacije i tovar robe na brod .

transport
Transport robe brodovima poznatih kompanija do ishodišnih luka Koper I Rijeka,a zatim i do Vašeg odredišta.

uvozna procedura
Izrada sažete deklaracije,uvozne dokumentacije,po potrebi izrada analiza i atesta za određeni proizvod kao i njegovo carinjenje.

Uz ove osnovne usluge pružamo mogućnost izrade deklaracija sa bar kodovima,prevodilačke usluge,izrada putnih isprava,viza,poseta proizvođačima,rezervacija hotela,kontrolu kvaliteta proizvoda,sjedinjenje roba iz različitih regiona,provera pouzdanosti odabranog proizvođača,avio transport,24 h praćenje pošiljke tokom transporta i sl.

Uspeh merimo zadovoljstvom naših klijenata.