Iznenađenja su stigla
,

Žele bombone

220.00 RSD

Čak i žele ima partnera! Žele je napravljen od konjac brašna rafinisanog od konjaka u planinskom području planine Daba. Konjac je bogat dijetalnim vlaknima. Redovna upotreba konjaka može podstaći gastrointestinalni motilitet i imati koristi za zdravlje slezine i želuca. Ukus bombe potiče od ekstrakcije visokokvalitetnih crvenih algi u Južnom kineskom moru, što čini ukus žele dvostruke bombe glatkim i delikatnim.

Šifra proizvoda: P75816 Kategorije: ,

Napomena: Kod kineskih proizvoda je karakteristično da se štampa datum proizvodnje na ambalaži, a rok upotrebe se označava brojem meseci i strelicom, ovako - 24↑

Čak i žele ima partnera! Žele je napravljen od konjac brašna rafinisanog od konjaka u planinskom području planine Daba. Konjac je bogat dijetalnim vlaknima. Redovna upotreba konjaka može podstaći gastrointestinalni motilitet i imati koristi za zdravlje slezine i želuca. Ukus bombe potiče od ekstrakcije visokokvalitetnih crvenih algi u Južnom kineskom moru, što čini ukus žele dvostruke bombe glatkim i delikatnim. Postoje tri ukusa koje možete izabrati:

➤ Žele borovnica

➤ Žele Matche čaja

➤ Žele Jagoda

Pakovanje sadrži:

 1. Žele
 2. Prah sa ukusom
 3. Džem sa ukusom
Boja

plava, roze, zelena

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Žele bombone“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  Korpa
  Isprazni korpuProdavnica
   Preračunaj dostavu
   Primeni kupon
   Scroll to Top